Aardbeispinazie

€ 1,20

Deze aardbeispinazie kan tot een halve meter hoog worden. Het blad is na een maand oogstbaar als spinazie. Hierbij plukt men de bladeren gewoon af tot aan de stengel.

Het verwerken van de bladeren gebeurd  net als bij gewone spinazie. De bladeren zijn lekker en smaken naar hazelnoot. Je bereidt ze zoals spinazie, of je voegt ze rauw toe aan slaatjes. 

Aantal

De laatste keer dat dit product werd toegevoegd aan een winkelwagen: 29-03-2018

Laat men de plant groeien dan verschijnen na 3 maanden de tientallen vruchtjes lijkend op aardbeien. De kleine rode vruchtjes mogen dan wel zeer mooi ogen, toch zijn ze bijna smaakloos maar wel eetbaar. Ze zijn wel mooi als garnering en ook in een bloemenvaas misstaan ze niet. Gebruik de vruchten als decoratie op een bord, ze ogen zeer mooi. De vruchten kunnen ook dienen als garnering bij een nagerecht ofwel bij koude schotels ofwel bij warme gerechten.
Haal er een paar voorzichtig door de warme chocolade en laat ze daarna koud worden. Het is ook zeer decoratief als je ze in een ijsblokje doet. Vul het ijsvormpje met plat water en leg het vruchtje in het midden, laat dit 24 uur of 48 uur opstijven. Je doet dit nadien in een drank die een ijsblokje vraagt

128355
4 Items

Kenmerken

Ten minste houdbaar tot:
01/01/2021